Tuesday, 12 July 2016

Ini Raya Kami: Part 2..

Assalamualaikum...

Sambung entry lepas..

hihi..

Lepas raya pertama, aku n family berangkat ke kampung ayah aku.. kat Linggi. N9. Jiran jek ngan Melaka..

Tapi kat sini x tangkap gambar sebab kitorg jalan raya malamm..org  da nak tdo baru kau nak dtg rayo?? alaaa,,, setahun sekali je kacau kau tdo,,

Pagi sok tuh berangkat ke kg husband aku lak. Kat Melaka. laaa.. Melaka balik?? kau xde laaa nak g jejauh kannn... hahaha..

-----------------------

Tapi sini xde raye mane pon.. 2 3 rumah je. 3 jam da siap tapau daaa...

Tapi kitorg ade la buat aktiviti kekeluargaan. Rapatkan silaturrahimmmm.. hahha.. kitorg buat BBQ..

Pastu pagi esok nye,, kitorg plan nak g A'Famosa Freeport. tapi yg pegi ni geng2 anak2 jek.. mak2 dok rumah..

Jom tengok gambar kitorg........



Lamb grill vs Chicken Fajitas! 


ALaaa dak bambam ibu,,, hahah.. kesiann..

Terbaikkk!!


Mate kene gigit semuttt... hahah.. kesiannn anak ibuu..




nmpak x? yg kat atas tu... tgh selfie2... haha





Yayy! menang!!
Syafiq!! baru perasann,, baju putih da mcm org nescafe da.. hihi, 


Dak sepet ngan cik ta...

dak sepet ngan mak tam

dak sepet ngan cu ayip

dak sepet ngan mak tam, ibu, cu ayip n maksu jia
Le family

Cube nasib nak g europe





Ibu, Zaira Aleesya, Ayah, Zahra Afeeya....
Till then XOXO,,
Next year kite repeat k korang!!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete